Політика конфіденційності

 

Вступ

Компанія «Beam Suntory Inc.», а також її дочірні, материнські та філіальні компанії (далі в тексті – «Beam Suntory»; «ми»; «нас»; «наш») поважають ваше право на конфіденційність та роблять все можливе для захисту персональних даних клієнтів та дотримання принципів конфіденційності у всіх своїх діях.

Наша політика конфіденційності демонструє, яким чином компанія використовує надану клієнтами інформацію у своїй діяльності, а також визначає законні права користувачів стосовно їхніх персональних даних, якими ми володіємо. Ми можемо використовувати особисту інформацію, надану вами або іншими третіми особами, з будь-якою метою, описаною в Політиці конфіденційності або відповідно до інших умов, зазначених під час збору інформації. Просимо ознайомитися з Політикою конфіденційності, а також уважно читати всі документи, які ви будете отримувати від нашої компанії.

Умови, визначені цим документом, є чинними на [ДАТА]. Ми залишаємо за собою право час від часу коригувати умови Політики конфіденційності з метою забезпечення узгодження з чинними нормами. Саме тому ми рекомендуємо час від часу перевіряти документи для виявлення змін та нововведень.

Допустимий вік для вживання алкоголю та особисті дані дітей

Цей вебсайт не призначений для користування особами, які не досягли повноліття та не можуть вживати алкогольні напої, згідно з чинним законодавством. Ми проводимо перевірку на вік клієнтів під час відвідин ними вебсайту компанії (не зберігаючи при цьому дату народження користувачів). Ми свідомо не збираємо та не вимагаємо надати особисті дані в осіб, які ще не досягли допустимого віку для вживання алкоголю. Якщо на якомусь етапі робити ми дізнаємося, що неповнолітня особа надала нам свої персональні дані, ми зобов’язуємося якнайшвидше видалити всю інформацію про неї. Просимо не ділитися посиланнями на цей вебсайт та його вміст з неповнолітніми особами. Якщо ви володієте інформацією про те, що дитина, яка не досягла мінімального допустимого віку для вживання алкоголю, передала нам свої особисті дані, просимо повідомити нас про це порушення за електронною адресою: dpo@beamsuntory.com

Посилання на інші вебсайти

Ця Політика конфіденційності не стосується посилань на інші вебсайти, які містяться на сайті нашої компанії. Ми рекомендуємо окремо ознайомлюватися із принципами конфіденційності на кожному вебсайті, який ви будете відвідувати.

Що ми називаємо «особистими даними»?

Особиста інформація клієнта, яку ми також називаємо «персональними даними» - це будь-яка інформація, що стосується живої ідентифікованої особи або особи, яка підлягає процесу ідентифікації. Особисті дані включають всю інформацію, яка ідентифікує, стосується, описує, посилається, асоціюється або може бути прямим чи опосередкованим шляхом пов’язана з певною особою чи її сім’єю. Якщо в цій Політиці конфіденційності ми вживаємо слова «ви» та «ваш», то посилаємося на конкретну особу, яка є суб’єктом отриманих нами персональних даних.

Інформація, яку ми збираємо про клієнтів

Ми маємо право збирати, обробляти, зберігати та передавати низку різних категорій особистих даних своїх клієнтів, а саме:

Ми також можемо збирати додаткову інформацію, пов’язану з конкурсами, розіграшами, рекламними пропозиціями та іншими маркетинговими явищами. Для прикладу, ми можемо запитати у вас про ваші харчові вподобання.

Коли ми збираємо особисті дані користувачів?

Здебільшого ми збираємо особисту інформацію про клієнтів під час безпосереднього спілкування з ними та відвідин ними цього вебсайту, а також інших вебсайтів, що пов’язані із групою компаній «Beam Suntory» та цифровими платформами, включно з тими даними, які ви можете надавати під час покупки будь-якого товару чи послуги у нашої компанії (для прикладу, замовлення екскурсійних турів на лікеро-горілчаний завод чи покупка нашої продукції), підписки на наші інформаційні бюлетені чи надання згоди на участь у заходах, змаганнях чи рекламних кампаніях, організованих нашою компанією. Політика конфіденційності передбачає використання нами будь-яких персональних даних, отриманих від клієнтів шляхом особистого спілкування, поширення посту в мережі, з допомогою телефону або листування через e-mail, повідомлення через соцмережу або в будь-який інший спосіб (включно з усіма формами передачі інформації електронним шляхом). Ми також можемо збирати інформацію про вас через відкриті опитування та під час проведення заходів чи екскурсійних турів. У більшості випадків ви не матимете правових чи договірних зобов’язань передавати нам свої особисті дані.

Ми також збираємо технічні дані, отримані під час відвідин вами вебсайту, зокрема IP-адресу, дані входу, тип браузеру та інші технології, які використовують ваші електронні пристрої для доступу до цього вебсайту. Для отримання детальнішої інформації щодо технічних даних, просимо ознайомитися з нашою Політикою використання cookie-файлів.

Ми залишаємо за собою право збирати інформацію про клієнтів від інших представників нашої корпоративної групи, а також наших бізнес-партнерів та інших третіх осіб, які забезпечують надання різноманітних послуг. В тому числі сюди належать професійні радники, аналітики, рекламні мережі, провайдери пошуку та обробки даних, спеціалісти із захисту від шахрайських дій, рейтингові агентства, провайдери технічних послуг та спеціалісти, які відповідають за здійснення фінансових операцій та доставку відправлень.

Як саме ми використовуємо персональні дані клієнтів?

Ваші особисті дані можуть бути використані нами з такою метою:

Для забезпечення вас продукцією та послугами

До них належать:


Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою полягають у тому, що це необхідно для виконання умов договору, оскільки ми зобов’язані виконати наші договірні зобов’язання та забезпечити рівень обслуговування таким чином, щоб ви могли очікувати на отримання бажаних товарів та послуг одразу після зробленого запиту.

Для оцінки ринку та реклами продукції і послуг

Ми можемо надсилати вам матеріали цільового маркетингу, інформаційні бюлетені, рекламні акції, опитування, запрошення до участі в конкурсах, а також надавати вам пропозиції щодо продуктів та послуг, які можуть вас зацікавити. На бажання ви будете отримувати від нас рекламні матеріали, якщо ви надішлете запит (для прикладу, зробите підписку на розсилку); раніше купували у нас товари чи послуги; або якщо ви погодились отримувати рекламні матеріали під час реєстрації на конкурс, акцію, захід чи у процесі створення облікового запису.

Ви можете взяти участь у конкурсах чи акціях, що проводитимуться нами, де ваші дані будуть використовуватися відповідно до умов конкурсу чи акції. Ми залишаємо за собою право робити фотографії та відео на заходах, організованих нами, а також використовувати їх для рекламування наших заходів та продуктів, що мають стосунок до вищезазначеного заходу.

Ви можете розміщувати генерований контент стосовно наших акцій, змагань чи продуктів на сайтах соціальних медіа (наприклад, у Facebook, Instagram, Twitter). Ми можемо попросити вашого дозволу на розміщення та поширення ваших даних у своїх облікових записах у соціальних мережах з метою просування нашої продукції та послуг. Ми обов’язково надішлемо вам запит на підтвердження досягнення вами повноліття, а також проситимемо вашої згоди на те, щоб переконатися, що ми маємо відповідні права на використання інформації та можемо забезпечити принципи конфіденційності даних.

Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою ґрунтуються на нашому законному інтересі для рекламування нашого бізнесу, продуктів та послуг, а в деяких випадках - на згоду на обробку нами даних (для прикладу, з метою безпосередньої рекламної діяльності). Ви маєте право заперечити або у будь-який час відкликати свою згоду на використання вашої особистої інформації з рекламною метою шляхом: (i) за посиланням на відмову від будь-якого рекламного спілкування, електронного листування чи отримання інформаційних бюлетенів; або (ii) зв’язавшись з нами електронною поштою dpo@beamsuntory.com.

Для надання онлайн-реклами, яка може вас зацікавити

Реклама на основі інтересів клієнтів або "поведінкова реклама в Інтернеті" включає в себе рекламу, яка подається після того, як ви покинете наш вебсайт. Такі рекламні оголошення створюються на основі ваших звичних покупок чи активності в Інтернеті. Використовуючи файли cookie та технічні дані, наші партнери та ми можемо відображати релевантний вміст вебсайту та рекламу на багатьох інших вебсайтах, пристроях чи платформах. Ми можемо виміряти та розуміти їх ефективність, використовуючи аналітику даних.

Щоб вирішити, що саме є релевантним для клієнта, ми використовуємо інформацію, яку ви надаєте під час взаємодії з нами, нашими філіями та третіми сторонами. Ми збираємо цю інформацію за допомогою інструментів відстеження, описаних нижче у Технології відстеження вебсайтів.

Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою ґрунтуються на нашому законному інтересі рекламувати наш бізнес, товари та послуги, а в деяких випадках – на отримання вашої згоди. Ми отримуємо вашу згоду на використання файлів cookie чи іншого місцевого сховища даних, коли це вимагається законом. Ви маєте право відкликати свою згоду у будь-який час, керуючи своїми налаштуваннями файлів cookie, при цьому використовуючи Центр налаштувань на відповідній сторінці політики щодо файлів cookie для кожного вебсайту.

Для отримання детальної інформації про використаннями нами файлів cookie, просимо ознайомитися з нашою Політикою використання cookie-файлів.

Для удосконалення та розвитку нашого бізнесу та продукції

Ми можемо об'єднати дані для проведення бенчмаркінгу та аналізу даних, включно з вимірюванням рівня використання наших вебсайтів та ефективності маркетингових кампаній. Ми проаналізуємо неперсоніфіковані дані, щоб зрозуміти, як люди використовують функції та послуги наших вебсайтів з метою покращення користувацького досвіду, удосконалення продуктів та послуг, а також покращення взаємовідносин із клієнтами.

Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою ґрунтуються на нашому законному інтересі для управління та розвитку нашого бізнесу та послуг.

Підтримка користувачів

У відповідь на ваші запити ми збиратимемо дані, що стосуються будь-яких питань, скарг, відгуків чи інших повідомлень, які ви надіслали.

Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою ґрунтуються на нашому законному інтересі надати вам бажану клієнтську підтримку та вирішити будь-які проблеми, які можуть виникнути. Ми також несемо юридичне зобов’язання відповідати на будь-які скарги чи запити на конфіденційність даних для споживачів, які знаходяться у певних країнах відповідно до місцевих норм.

Керування вебсайтом

Для адміністрування та керування нашим вебсайтом, включно з підтвердженням та автентифікацією вашої особи та запобігання несанкціонованого доступу до обмежених ділянок сайту, а також для усунення несправностей та надання технічної підтримки. Для забезпечення відображення вмісту нашого вебсайту, соціальних мереж та інших цифрових каналів у найбільш ефективний для вас та вашого пристрою спосіб.

Наші юридичні підстави для обробки ваших даних з цією метою - переконатися, що ми зможемо успішно та надійно виконати наші зобов’язання перед вами. Серед наших законних інтересів варто виділити забезпечення безперебійної та безпечної роботи наших вебсайтів.

Для виконання закону або правових норм

Крім того, нам може знадобитися певна інформація для передання правоохоронним органам (наприклад, для розслідування шахрайства) або ведення обліку транзакцій для фінансової звітності та виконання юридичних зобов’язань.

Технології відслідковування вебсайтів

Ми регулярно збираємо особисту інформацію про користувачів на різних вебсайтах і пристроях, коли ви використовуєте наш вебсайт, додаток чи послугу. У нас також є треті сторони, які збирають особисту інформацію від нашого імені. Наприклад, коли ви відвідуєте вебсайт, який використовує рекламні послуги, такі як AdSense, або аналітичні інструменти, такі як Google Analytics, або вбудовані відеоплеєри з YouTube, ваш браузер автоматично надсилає певну інформацію в Google. Сюди належить URL-адреса сторінки, яку ви відвідуєте, та ваша IP-адреса. Для цього ми використовуємо декілька поширених інструментів відстеження, які можуть включати файли cookie браузера, веб-маяки та подібні технології. Зауважте, що ми можемо використовувати інші інструменти, не вказані нижче, що виконують ті самі функції та призначення, що і названі вище технології. Точний перелік файлів cookie, використовуваних на цьому вебсайті, ви можете знайти в нашій Політиці використання cookie-файлів.

Рекламна платформа Google

Ми можемо використовувати інструменти рекламної платформи Google, включно з Analytics 360, Display & Video 360, Campaign Manager 360, Tag Manager 360 для розміщення реклами, цільового маркетингу, перевірки та звітування. Ми можемо використовувати рекламну платформу Google з метою кращого розуміння того, як саме користувачі взаємодіють із нашим вебсайтом та використовують наші послуги. Для цього ми збираємо інформацію про те, як часто користувачі відвідують сайти, які сторінки вони відвідують та які інші сайти вони переглядали до відвідування нашого вебсайту. Ми не сприяємо поширенню даних і не будемо дозволяти третій стороні передавати інформацію в Google, яку потім Google може розцінювати та використовувати або визнавати як особисті дані. Інформація, створена файлом cookie про ваше використання вебсайту (включно з вашою IP-адресою), передаватиметься та зберігатиметься платформою Google на її серверах.

Платформа Google та ми використовуємо зібрані дані для відстеження та вивчення процесу використання сайтів, для підготовки звітів про їхню діяльність та обміну ними з іншими службами Google. При цьому ми не займаємося процесом ідентифікації окремих користувачів. Ми можемо використовувати зібрані дані для доставки персоналізованих оголошень та створення кампаній, спрямованих на взаємодію із певною аудиторією, яку ми вважаємо зацікавленою в отриманні наших пропозицій через рекламну мережу Google. Google також може передавати цю інформацію третім сторонам, якщо цього вимагає законодавство, або за умови, якщо треті сторони обробляють інформацію від імені Google. Google не пов'язуватиме IP-адресу, передану вашим браузером через Google Analytics, з іншими даними, що зберігаються в Google. Можливість Google використовувати та ділитися інформацією, зібраною інструментом Google Analytics про відвідування вами сайтів, обмежена Умовами використання Google Analytics та Політикою конфіденційності Google.

Ми використовуємо певні рекламні функції Google Analytics, зокрема:

ремаркетинг з допомогою Google Analytics

звітування про кількість відображень в медіа мережі Google

звітування про демографічні показники та інтереси населення, отримані через Google Analytics

інтегровані сервіси, які передбачають збір даних програмним інструментом Google Analytics з рекламною метою, включно зі збором даних з допомогою рекламних файлів cookie та спеціальних ідентифікаторів.

Ми будемо дотримуватися політики Google Analytics щодо рекламних функцій. Ви можете дізнатися більше про те, як Google використовує дані на наших вебсайтах тут.

Піксель Facebook

Піксель Facebook - це код, який ми розміщуємо на деяких наших вебсайтах. Він збирає дані, які допомагають нам відстежувати кількість переходів з рекламних оголошень в мережі Facebook, оптимізувати рекламу, формувати цільову аудиторію для майбутніх оголошень та ремаркетувати споживачів, які виконували певні дії на нашому вебсайті (наприклад, відвідували вебсторінки або купували товар). Він працює шляхом розміщення та активації файлів cookie для відстеження користувачів під час їхньої взаємодії з нашим вебсайтом та нашими оголошеннями у Facebook.

Ідентифікація особи та обробка даних

Ми працюємо над обробкою даних наших партнерів та інших третіх осіб. Ці дані включають анонімні профілі споживачів, зібрані на різних пристроях (включно із браузерами, мобільними пристроями, електронною підпискою та офлайн-покупками) в одному ресурсі. Вся особиста інформація для ідентифікації особистості, зокрема ім’я, адреса електронної пошти, номер телефону або місце проживання особи, була анонімізована. Ми зберігаємо дані, зібрані нами або третьою стороною з різних джерел (наприклад, минулі замовлення, відвідування екскурсії на лікеро-горілчаний завод, участь у конкурсах чи інших заходах), у нашій базі даних споживачів. Ми можемо створити анонімізовані або псевдонімізовані ідентифікатори, такі як хешована адреса електронної пошти, хешований номер телефону, хешоване ім'я користувача та ідентифікатор пристрою, для обробки даних наших партнерів, які використовують технологію ідентифікацію особистості з метою підключення різних анонімних ідентифікаторів з декількох платформ та пристроїв для доставки рекламних оголошень від нашого імені, які дозволяють нам надавати рекламу, персоналізовану відповідно до інтересів користувачів, а також розуміти, як саме користувачі реагують на наші оголошення.


 

Дані, отримані від третіх осіб

Використовуючи надані їм унікальні ідентифікатори, треті сторони також можуть додавати будь-які файли cookie, які вони збирають та зберігають, до нашої бази даних. Ми зможемо створити цільовий профіль групи споживачів з використанням додаткової інформації, зокрема статі, віку, місцезнаходження особи (країна, місто, район), мовою, інформацією, яку людина любить отримувати через Інтернет, інтересами, особистими вподобаннями у процесі вибору товарів, ідентифікаторами файлів cookie, ідентифікаторами пристроїв та IP-адреси, тощо. Ми можемо використовувати профіль групи споживачів для надання цільової реклами на основі інтересів та адаптування наших маркетингових кампаній.

Ви маєте право відмовитися від нашої мережевої поведінкової реклами

Є декілька способів, з допомогою яких ви можете керувати інформацією, якою ваш пристрій ділиться під час відвідування або взаємодії з нашими вебсайтами:

Багато наших вебсайтів використовують Google Analytics, щоб оцінити, як саме відвідувачі взаємодіють з нашими сайтами. Якщо ви не хочете використовувати цей інструмент у вашому вебпереглядачі, ви можете встановити розширення Google Analytics для вашого браузера. Дізнайтеся більше про Google Analytics та політику конфіденційності за цим посиланням.

Режим анонімного перегляду або приватного перегляду дозволяє відвідувати різні сайти в мережі без запису вебсторінок та файлів у вашому браузері. Файли cookie будуть видалені після закриття всіх анонімних або приватних вікон та вкладок.

Багато браузерів дозволяють блокувати сторонні файли cookie. Ви також можете видалити будь-які існуючі файли cookie з вашого браузера.

Альянс цифрової реклами пропонує інструмент для відмови від збору даних між додатками на настільному або мобільному пристрої для реклами на основі інтересів. Для того, щоб мати змогу обирати між компаніями, які використовують цей інструмент, перейдіть до Google Analytics через вебпереглядач або завантажте додаток AppChoices за цим посиланням. Не забувайте, що ваш вибір безпосередньо залежатиме від особливостей вашого браузера та електронного пристрою.

Просимо ознайомитися з нашою Політикою використання cookie-файлів для отримання додаткової інформації про тип аналітичних файлів cookie та технологій відстеження, які ми використовуємо на цьому вебсайті та чому ми користуємося саме ними. Ви також можете прийняти та відхилити їх з допомогою нашого Центру налаштування файлів cookie, доступного зі сторінки Політики використання cookie-файлів.

Плагіни соціальних медіа

Ми розміщуємо кнопки доступу до соціальних медіа на нашому вебсайті у вигляді посилання. Нижче наведено декілька кнопок соціальних медіа, які використовуються (перелік не повний):

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest.

Зверніть увагу, що під час відвідання вебсайту, який інтегрує плагіни соціальних медіа, певні дані (ваша поточна IP-адреса, відвідувані сайти, дата та час вебсайту, тощо) передаються цим службам соціальних медіа, навіть якщо ви не зареєстровані у цих соцмережах.

Якщо ви вже ввійшли в певну соцмережу шляхом натискання кнопки переходу до соцмережі, служба соціальних медіа також може використовувати ці дані для ідентифікації вашого імені користувача і, можливо, навіть вашого справжнього імені. Ми не контролюємо ступінь, характер та мету такої обробки даних службою соціальних медіа. Зверніть увагу, що служба соціальних медіа має можливість використовувати ці дані для створення псевдонімізованих та навіть індивідуальних профілів користувачів.

Ви можете знайти додаткову інформацію про захист даних щодо Facebook, Twitter та Instagram за цими посиланнями.

Скільки часу ми зберігаємо отримані персональні дані?

Ми зберігаємо оброблені нами персональні дані до тих пір, скільки це необхідно для реалізації мети, з якою вони були зібрані, у тому числі відповідно до вимог чинного законодавства чи нормативно-правових актів, а також щоб задовольнити будь-які вимоги законодавства, бухгалтерського обліку чи звітності. Коли дані більше не потрібні для реалізації мети, з якою вони були зібрані, ми їх видаляємо, а в деяких випадках анонімізуємо.

З ким ми можемо ділитися отриманими даними?

Ми можемо поділитися вашою особистою інформацією з дочірніми компаніями «Beam Suntory Inc»., штаб-квартира якої розташована за адресою 222 W Merchandise Mart Plaza, 16-й поверх, Чикаго, штат Іллінойс, 60654, США, а також із членами нашої корпоративної групи, материнською компанією якої є «Suntory Holdings Limited» з основним місцем своєї діяльності за адресою 2-1-40 Доджімахама, Кіта-ку, Осака, Японія, якщо у нас для цього є юридичні підстави. Ви можете відвідати наш корпоративний сайт, щоб дізнатися більше.

У нас може з’явитися необхідність поділитися вашою інформацією з певними третіми сторонами, які надають нам послуги або діють від нашого імені у зв’язку з функціонуванням нашого бізнесу. Ми вимагаємо від усіх сторонніх постачальників послуг поважати конфіденційність та безпеку вашої особистої інформації та обробляти її відповідно до норм чинного законодавства. Ми не дозволяємо нашим стороннім постачальникам послуг використовувати вашу особисту інформацію для власних цілей. Вони мають право користуватися персональними даними клієнтів лише з чітко визначеною метою та відповідно до наших інструкцій.

Зокрема, ваша інформація може бути розкрита наступним категоріям одержувачів:

Професійні радники (наприклад, консультанти з інформаційних технологій, юридичних та фінансових питань) та аудитори.

ІТ та системні провайдери; розробники вебсайтів та постачальники даних; мережеві та аналітичні компанії

маркетингові агенції з цифрових, мобільних та соціальних мереж; агентства з отримання листів та електронної пошти; агентства з бронювання турів; агенції з виконання клієнтських замовлень; організатори заходів та фотографи

неперсоналізованими особистими ідентифікаційними даними, зокрема хешованою адресою електронної пошти, IP-адресою, ідентифікаторами файлів cookie та ідентифікаторами електронного пристрою, ми можемо поділитися із сервісом для ідентифікації особистості та обробки даних, а також із рекламодавцями, що займаються ретаргетингом та ремаркетингом в Інтернеті та соціальних мережах

постачальники послуг з логістики, дистрибуції та доставки; виробничі заводи для персоналізованої продукції

служби запобігання шахрайству та кредитні довідкові установи; фахівці з судових справ та стягнення будь-яких непогашених клієнтами платежів чи боргу

служби забезпечення прийому та підтримання безпеки під час екскурсійних турів на лікеро-горілчаний завод

торгові партнери, ділові партнери та треті сторони, з якими ми можемо вести переговори стосовно комерційної угоди (для прикладу, щодо спільного підприємництва)

треті особи, яким ми можемо вирішити продати, передати або з якими ми захочемо об'єднати частини нашого бізнесу або наші активи

правоохоронні органи; фінансові інспектори та інші відповідні органи контролю; державні органи; податкові органи; органи правосуддя, суди або інші органи, які займаються розглядом скарг та розв’язанням суперечок. Ми надаємо інформацію лише в тих випадках, коли ми зобов’язані розголошувати персональні дані відповідно до вимог чинного законодавства.

Попри те, що ми не можемо надати вам список усіх наших постачальників послуг у цій Політиці конфіденційності, для отримання додаткової інформації рекомендуємо зв’язатися з нами за адресою dpo@beamsuntory.com.

Державні або регіональні права на дотримання конфіденційності

В деяких країнах або регіонах закон може надавати вам додаткові права щодо використання нами вашої особистої інформації. Щоб дізнатися більше про будь-які додаткові права, які можуть бути застосовані до вас як до резидента однієї з цих країн або регіонів, перегляньте Додаток про дотримання конфіденційності для вашої країни чи регіону, що долучений до цієї Політики конфіденційності.

Ваші загальні права на захист персональних даних

Ви можете мати додаткові права, описані в Європейському додатку до документа про збір, обробку та збереження інформації в Європейському Союзі/Великобританії.

Ваші права на дотримання конфіденційності у штаті Каліфорнія

Якщо ви є резидентом штату Каліфорнія, станом на 1 січня 2020 року у вас можуть бути додаткові права, описані в Каліфорнійському додатку до документа.

Політика стеження за розкриттям персональних даних

Ми дотримуємось стандартів, викладених у цій Політиці конфіденційності, а тому не відстежуємо та не відповідаємо на запити браузера "Не відстежувати". Ми надаємо всім відвідувачам контроль за відстеженням та аналізом файлів cookie з допомогою нашого Центру налаштування файлів cookie. Для отримання додаткової інформації радимо ознайомитися з нашою Політикою використання cookie-файлів.

Як з нами зв’язатися?

Якщо у вас виникли запитання щодо того, як ми використовуємо вашу інформацію, або якщо ви хочете зв’язатися з нами щодо своїх законних прав чи подати скаргу або відгук про використання нами ваших особистих даних, рекомендуємо повідомити нам про це. Ви можете зв’язатися з нами в будь-який час, надіславши нам електронний лист за адресою dpo@beamsuntory.com.


 

«Beam Suntory’s» Європейський Союз/Великобританія

Додаток до Політики конфіденційності

Цей Додаток про конфіденційність в межах Європейського Союзу та Великобританії («Додаток ЄС/Великобританія») доповнює інформацію, що міститься в Політиці конфіденційності «Beam Suntory» («Політика конфіденційності»), і стосується вас виключно в таких обставинах (далі «споживачі» або «Ви»)):

Ви перебуваєте в Європейському Союзі чи Великобританії; або

Ви отримуєте доступ до вебсайту дочірньої компанії «Beam Suntory Inc.», яка працює в Європейському Союзі чи Великобританії, незалежно від того, де Ви знаходитесь.

Ми приймаємо Додаток ЄС / Великобританії, щоб відповідати (1) Загальному регламенту щодо захисту даних (ЄС) 2016/679 ("GDPR"), та (2) Закону про захист даних 2018 року, і, якщо інше не визначено цим Додатком ЄС/Великобританії або Політикою конфіденційності, будь-які терміни, визначені у GDPR, мають те саме значення, коли вони використовуються в цьому Додатку ЄС та Великобританії.

Керування отриманими даними та контактною інформацією

Контроль над отриманими даними

«Beam Suntory Incконтролює всі персональні дані, якими ми володіємо. Як контролер даних, ми несемо відповідальність за визначення цілей, для яких ми використовуємо інформацію, яку маємо про вас.

Які країни можуть отримати ваші персональні дані?

Оскільки «Beam Suntory» - це міжнародне підприємство, трапляються випадки, коли може виникнути необхідність передати вашу інформацію за межі Європейського Союзу, наприклад до нашої штаб-квартири та різних дочірніх підприємств, або за умови залучення нами сторонніх постачальників послуг з іншої країни. За таких обставин ми запровадимо відповідні гарантії, наприклад, внутрішній груповий договір про передачу даних або стандартні договірні положення, затверджені Європейською Комісією, щоб забезпечити безпечну обробку вашої інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності та чинних норм. Якщо вам потрібна додаткова інформація про запроваджені нами гарантії, ви можете отримати інформацію, зв’язавшись з нами електронною поштою за адресою dpo@beamsuntory.com.

Які права ви маєте та як ви можете ними скористатися?

Відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних або відповідного місцевого законодавства, ви можете мати такі права:

Право доступу до предмета - Ви можете попросити надати вам копію особистих даних, які ми зберігаємо про вас, та опис того, як ми використовуємо вашу інформацію.

Право на виправлення - якщо ви вважаєте, що будь-яка інформація, яку ми маємо про вас, може бути неточною або неповною, ви можете попросити нас виправити ці неточності.

Право на видалення даних/забуття - Ви можете попросити нас стерти вашу інформацію за певних обставин:

Однак, радимо зауважити, що ми не завжди можемо виконати ваш запит на видалення даних з конкретних юридичних причин, про які вам за можливості буде повідомлено під час вашого запиту.

Право на передачу даних - Якщо ми обробляємо вашу інформацію за допомогою автоматизованих засобів обробки на основі вашої згоди або для виконання договору з вами, ви можете попросити нас надати таку інформацію іншій стороні у форматі для машинного прочитання.

Право на обмеження обробки - Ви можете попросити нас обмежити або призупинити обробку вашої інформації за таких обставин:

Право на заперечення проти обробки даних - Якщо ми обробляємо вашу інформацію на законних засадах, ви маєте право заперечити проти обробки вашої інформації за певних обставин:

Суб'єкти даних у Європейському Союзі або у Сполученому Королівстві можуть користуватися будь-яким із цих прав безкоштовно, написавши нашому DPO за адресою dpo@beamsuntory.com або відвідавши “Зробити запит” . Ми намагаємося відповідати на запити упродовж одного місяця, але за потреби термін відповіді може бути збільшений, якщо запит є складним або якщо ми отримали ряд запитів від однієї особи. Якщо у нас є сумніви щодо особи запитувача, ми можемо попросити додаткову інформацію для підтвердження особи, перш ніж відповісти на запит.

Контактна інформація

Якщо у вас є які-небудь запитання чи коментарі щодо цього Додатку ЄС та Сполученого Королівства, способів, з допомогою яких «Beam Suntory» збирає та використовує вашу інформацію, описану в цьому Додатку ЄС/Великобританії або в Політиці конфіденційності, ваш вибір та права щодо такого використання, або якщо ви хочете скористатися Вашими правами відповідно до GDPR, просимо зв’язатися з нами за адресою dpo@beamsuntory.com. Адреса нашого співробітника служби захисту даних - Calle Mahonia, 2, 28043, Мадрид, Іспанія.


 

«Beam Suntorys» Додаток про дотримання конфіденційності штату Каліфорнія

Нинішня дата: [ДАТА]

Востаннє перевірено: [ДАТА]

Цей Додаток про дотримання конфіденційності в штаті Каліфорнія («Каліфорнійський додаток») доповнює інформацію, що міститься в Політиці конфіденційності «Beam Suntory» («Політика конфіденційності») і стосується виключно всіх відвідувачів, користувачів та інших осіб, які проживають у штаті Каліфорнія («споживачі» або «ви»). Ми приймаємо цей Каліфорнійський додаток відповідно до Каліфорнійського закону про конфіденційність споживачів 2018 року (далі - CCPA) і, якщо інше не визначено цим Каліфорнійським додатком або Політикою конфіденційності, будь-які терміни, визначені в CCPA, мають те саме значення, що й у в цьому Каліфорнійському додатку. Зауважте, що цей додаток у штаті Каліфорнія не поширюється на наших працівників або потенційних працівників. Зверніться до місцевого відділу кадрів, якщо ви є працівником і хочете отримати додаткову інформацію про те, як ми обробляємо вашу особисту інформацію.

Збір персональних даних

«Beam Suntory» збирає та за потреби обробляє такі категорії особистої інформації від своїх споживачів протягом останніх дванадцяти (12) місяців, отриманої на своїх вебсайтах та іншими способами, як описано вище в нашій Політиці конфіденційності:

Категорія A: Ідентифікатори.

Категорія В: Категорії особистої інформації, перелічені у статуті про реєстрацію клієнтів у Каліфорнії (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)).

Категорія C: Захищені класифікаційні характеристики згідно законів штату Каліфорнія чи федеральних законів.

Категорія D: Комерційна інформація.

Категорія F: Інтернет чи інші подібні мережеві дії (*обмежено вебсайтами).

Персональна інформація не включає загальнодоступну інформацію з державних записів або деіндентифіковану чи узагальнену інформацію про споживачів. Ми отримуємо перераховані вище категорії особистої інформації з категорій джерел, перелічених у нашій Політиці конфіденційності.

Використання персональних даних

Ми можемо використовувати, продавати або розголошувати особисту інформацію, яку збираємо для ділових або комерційних цілей, описаних в нашій Політиці конфіденційності у розділі «Як саме ми використовуємо ваші персональні дані?». Компанія «Beam Suntory» не буде збирати додаткові категорії особистих даних або використовувати персональну інформацію, зібрану для суттєво інших, неспоріднених або несумісних цілей, без попереднього узгодження з вами.

Розповсюдження особистих даних

Розкриття персональних даних з діловою метою

«Beam Suntory» може розголошувати вашу особисту інформацію третій стороні з комерційною або діловою метою. Коли ми розкриваємо особисту інформацію з комерційною або діловою метою, ми укладаємо договір, який описує цілі та вимоги до одержувача щодо збереження цієї особистої інформації конфіденційною, а також заборони використовувати її для будь-яких цілей, крім зазначених у договорі. CCPA забороняє третім особам, які купують особисту інформацію у нашої компанії, перепродавати її, без попереднього узгодження з вами та можливості відмовитися від подальших продажів.

Ми поділяємо вашу особисту інформацію з категоріями третіх сторін, описаними в нашій Політиці конфіденційності у розділі «З ким ми ділимося вашими даними?».

За попередні дванадцять (12) місяців компанія «Beam Suntory» розкрила такі категорії особистої інформації для цілей, описаних у нашій Політиці конфіденційності:

Категорія A: Ідентифікатори.

Категорія B: Категорії особистої інформації, перелічені у статуті про реєстрацію клієнтів у Каліфорнії (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)).

Категорія C: Захищені класифікаційні характеристики згідно законів штату Каліфорнія чи федеральних законів.

Категорія D: Комерційна інформація.

Категорія F: Інтернет або інша схожа мережна діяльність.

Ми розголошуємо вашу особисту інформацію з діловою метою категоріям третіх осіб, описаними в нашій Політиці конфіденційності у розділі «З ким ми ділимося вашими даними?».

Ваші права та вибір

CCPA надає споживачам (жителям Каліфорнії) конкретні права щодо їх особистої інформації. Цей розділ описує ваші права CCPA та пояснює, як їх використовувати.

Доступ до певних даних та права на передачу особистої інформації

Ви маєте право вимагати, щоб «Beam Suntory» розкривав вам певну інформацію про збір та використання вашої особистої інформації упродовж останніх 12 місяців.

Права на запит щодо видалення даних

Ви маєте право вимагати від «Beam Suntory» видалити будь-яку вашу особисту інформацію, яку ми зібрали від вас та зберегли, за умови певних обставин відповідно до чинного законодавства. Щойно ми отримаємо та підтвердимо ваш запит споживача (див. Практикування доступу, передачі даних та прав на видалення), ми видалимо (і накажемо нашим постачальникам послуг видалити) вашу особисту інформацію з наших записів, за винятком деяких ситуацій, передбачених CCPA. Ми не завжди можемо виконати ваш запит з конкретних юридичних причин, про які вам за можливості буде повідомлено під час вашого запиту.

Практикування доступу, передачі даних та права на видалення інформації

Щоб скористатися описаними вище правами на доступ, передачу даних та видалення інформації, надішліть нам запит споживача одним із цих способів:

Зателефонувавши за номером +1 855 380 9577.

Відвідавши наш вебсайт “Зробити запит”.

Тільки ви або особа, зареєстрована у Державному реєстрі штату Каліфорнія, якій ви надаєте уповноваження діяти від вашого імені, можете зробити запит споживача, пов'язаний з вашою особистою інформацією.

Ви можете зробити запит споживача на доступ або передачу даних лише двічі за 12-місячний період. Запит споживача повинен містити:

важливу інформацію, яка дозволить нам перевірити, що ви є особою, щодо якої ми зібрали особисту інформацію або її уповноваженим представником;

детальний опис вашого запиту, що дозволить нам правильно зрозуміти, оцінити та відповісти на нього.

Ми не можемо відповісти на ваш запит або надати вам особисту інформацію, якщо не отримаємо можливість підтвердити вашу особу чи повноваження зробити запит і довести, що особиста інформація стосується вас.

Здійснення підтверджуваного запиту споживача не вимагає від вас створення облікового запису на нашому вебсайті. Однак ми вважаємо, що запити, зроблені через захищений паролем обліковий запис, є достатньо надійними, особливо якщо запит стосується особистої інформації, пов’язаної з цим конкретним обліковим записом.

Ми використовуватимемо особисту інформацію, надану у запиті споживача, який може перевірятися, лише для підтвердження особи або повноважень заявника для здійснення запиту.

Інструкції щодо використання прав на відмову від продажу див. У розділі "Права відмови від продажу персональної інформації" та "Відключення від продажів".

Час на відповідь та її формат

Ми намагаємось відповісти на перевірений запит споживача протягом сорока п’яти (45) днів після його отримання. Якщо нам потрібно буде більше часу (до 45 додаткових днів), ми повідомимо вас про причину та термін продовження розгляду запиту у письмовій формі.

Якщо у вас є обліковий запис на нашому вебсайті, ми можемо надіслати нашу письмову відповідь на нього. Якщо у вас немає облікового запису, ми надішлемо нашу письмову відповідь поштою або в електронному вигляді за вашим бажанням.

Права на використання або відмову від використання особистих даних для продажу

Генеральний прокурор штату Каліфорнія може надати вказівки щодо того, чи використання рекламних та аналітичних файлів cookie на наших вебсайтах може вважатися "продажем" особистої інформації, оскільки термін "продаж" має досить широке визначення. Поки такі рекомендації не будуть надані, ми вважатимемо це "продажем", щоб продовжувати максимально прозору діяльність для користувачів наших вебсайтів і відповідати обмеженню визначення "продаж" цієї інформації в тій мірі, в якій це технологічно можливо. За попередні дванадцять (12) місяців «Beam Suntory» «продала» такі категорії особистої інформації:

Категорія F: Інтернет або інша схожа мережева діяльність.

Ми можемо продавати вашу особисту інформацію наступним категоріям третіх осіб:

одержувачі інформації про файли cookie в Інтернеті, зокрема аналітичні та поведінкові рекламні послуги.

Ви маєте право вимагати від нас не продавати вашу особисту інформацію ніколи («право на відмову»).

Щоб скористатися правом відмови, ви (або ваш уповноважений представник) можете надіслати нам запит, відвідавши наш вебсайт та натиснувши таке посилання:

[Вставити посилання на «Не продавати мої персональні дані»]

Щойно ви зробите запит на відмову, ми зачекаємо щонайменше дванадцять (12) місяців, перш ніж попросити вас повторно дозволити продаж особистих даних. Однак ми можемо не розпізнати ваш запит на відмову, якщо ви будете використовувати інший пристрій для взаємодії з нами або якщо ви видалите файли cookie на своєму мобільному пристрої. Ви можете змінити свою думку будь-якої миті та повернутися до продажу вашої особистої інформації:

[Вставити посилання на Вибір cookie-файлів]

Вам не потрібно створювати обліковий запис, щоб користуватися вашими правами на відмову. Для розгляду та виконання запиту ми будемо використовувати лише особисту інформацію, надану у запиті на відмову.

Політика відсутності дискримінації

Ми не дискримінуємо користувачів за приведення в дію будь-яких прав відповідно до CCPA. Якщо це не дозволено CCPA, ми не можемо:

Відмовити вам у отриманні товарів чи послуг.

Стягувати з вас різні ціни чи тарифи на товари чи послуги, у тому числі шляхом надання знижок чи інших пільг або накладення штрафу.

Надавати вам різний рівень або якість товарів чи послуг.

Запропонувати вам отримати іншу ціну або ставку на товари чи послуги або інший рівень чи якість товарів чи послуг.

Однак ми можемо запропонувати вам певні фінансові заохочення, дозволені CCPA, що може призвести до коливання цін, ставок або рівнів якості. Будь-яке фінансове заохочення, дозволене CCPA, яке ми пропонуємо, має стосунок до цінності вашої особистої інформації та міститиме письмові умови, що описують важливі аспекти програми. Для участі у програмі фінансового стимулювання потрібна ваша попередня згода, яку ви можете відкликати в будь-який час.

Контактна інформація

Якщо у вас є запитання чи коментарі щодо цього Каліфорнійського додатку, способів, якими «Beam Suntory» збирає та використовує ваші особисті дані, описані в цьому Додатку або в Політиці конфіденційності, ваш вибір та права щодо такого використання, а також якщо ви хочете реалізувати свої права відповідно до Каліфорнійських законів, просимо зв’язатися з нами за адресою: dpo@beamsuntory.com.